Admin Admin
Počet príspevkov : 199 Join date : 16.01.2010
| Predmet: UNIVERZAL.zip (98,4 MB) Ne január 17 2010, 02:32 | |
| UNIVERZAL.zip (98,4 MB) Kód: http://www.multiupload.com/4161FF1XUHCtený slovensko-český warez useri naloko poniektorí z Vás majú ustavičné problémy s NIS-2010 najrôznejšieho charakteru s toho dôvodu som sa rouhodol Vám napomôcť s týmto univerzálne upraveným NIS-2010, ktorý som získlal od naších slovenských rodákov žijúcích v dalekej Austrálii, ktorý produkt som týžden v kuse testoval a behom celého jedného týždna to stále ukazovalo iba 90 dní. Prv než pristúpite k samotnej inštalácii musíte odinštalovať produkty od Symantecu v podobe NAV a NIS vrátane aj registračných kľúčov, aby nedochádzalo k prípadným blokovým zásekom v registroch a až po splnení týchto podmienok môžete inštalovať tento univerzálný produkt. Nakolko mnohí z Vás sa ustavične ponosujú aj na webhostingový server "Easy-Share" s neúspešnými stahovaniami s toho dôvodu som sa rozhodol Vám to upnúť na tieto webhostingové servery s, ktorých to už budete mať ovaľa jednoduchšie i ked pravdu povediac aj easy-share je vynikajúcí - prajem Vám pri používaní tohto univerzálného produktu kvalitnú a 100%-nú bezpečnosť čo je v cybersvete viac násobne dôležité - najpodstatnejšie - !!! PASS : D.D. | |
|